BTC Direct Review

Bij BTC Direct wordt je tegen lage kosten snel crypto-eigenaar

Inhoud

 

Introductie

BTC Direct is in 2013 opgericht met de gedachte om het aankopen van Bitcoin makkelijker te maken. Investeren in Bitcoin moet volgens deze broker net zo makkelijk zijn als een boek kopen bij je favoriete boekwinkel. Beleggen in crypto wordt door BTC Direct toegankelijk en transparant gemaakt. Deze broker wil mee werken aan de financiële revolutie waarin een open, grenzeloze en censuurbestendige munt wordt gecreëerd voor iedereen.

BTC Direct is een grote broker met een grote hoeveelheid klanten die op een professionele en eenvoudige manier eigenaar willen worden van verschillende crypto’s. Deze broker is tevens de ontwikkelaar van de BLOX app waarmee in veel meer cryptovaluta gehandeld kunnen worden.

 

Doelgroep BTC Direct

BTC Direct is een crypto exchange zonder poespas. Het is geschikt voor iedereen die op een snelle en veilige manier verschillende cryptovaluta wil kopen waarna ze worden bijgeschreven op je eigen wallet.

Klantervaringen en reviews

Op Trustpilot heeft BTC Direct een hoge beoordeling van 4,4/5 sterren uit meer dan 10.000 beoordelingen. Klanten zijn positief over de snelheid van de transacties en de gebruiksvriendelijkheid. Ze vinden het fijn dat je met iDEAL kunt betalen en dat het platform transparant en overzichtelijk is. Vergelijk de Trustpilot score van andere crypto brokers hier.

Is BTC Direct betrouwbaar?

Met een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) kun je ervan uitgaan dat deze broker op een veilige manier met je geld omgaat. Bij BTC Direct kun je zelf kiezen welke wallet je gebruikt: mobiele wallet, BTC Direct wallet of een hardware wallet. Lees hieronder meer over gebruik van een wallet. Bekijk de vergelijkingspagina om de betrouwbaarheid van BTC Direct te vergelijken met andere crypto brokers.

 

Crypto aanbod van BTC Direct

Deze broker heeft een aanbod van 55 cryptomunten wat een prima aanbod is. De meest bekende cryptomunten zitten allemaal in de zogenoemde BTC Direct webshop. Bekijk hieronder welke populaire cryptomunten in het assortiment zitten of missen.

 

Hoe gebruiksvriendelijk is BTC Direct?

Bitcoin of andere crypto kopen is bij deze broker erg simpel. Je maakt snel en makkelijk een gratis account aan waarbij je jezelf identificeert. Vervolgens maak je een keuze voor je cryptowallet. Als laatst maak je geld over met bijvoorbeeld iDEAL waarna de Bitcoin in je eigen wallet worden gestort. Op de website wordt elke stap duidelijk uitgelegd. Op het handelsplatform is ook het laatste marktnieuws met betrekking tot crypto’s snel inzichtelijk. Hier staan analyses van huisanalisten zodat je in één keer helemaal up to date bent over het laatste crypto nieuws. Deze broker heeft geen mobiele app beschikbaar, als je wel gebruik wilt maken van een mobiele app, dan kun je BLOX downloaden, de crypto app van BTC Direct. Bij vragen kun je terecht op de overzichtelijke support pagina of contact opnemen met de behulpzame klantenservice.

 

Tarieven BTC Direct

De tarieven bij BTC Direct zijn relatief hoog. De transactiekosten voor het aankopen van Bitcoin en altcoins bedragen 1%. Ook voor het verkopen van Bitcoin en altcoins wordt 1% gerekend. De transactiekosten zijn al verwerkt in de prijs die je op de website ziet.

Verder is deze broker transparant over de tarieven. Transactiekosten worden altijd duidelijk weergegeven. Hieronder zie je de kosten voor drie standaardtransacties bij verschillende brokers. Bekijk de vergelijkingspagina voor een complete tarievenvergelijking van alle brokers.

Aankoop:

Bitcoin €1.000

Bitcoin €10.000

Ethereum €1.000

BTC Direct

€20

€200

€30

Bitvavo

€2,50

€25

€2,50

BLOX

€10

€100

€10

Binance

€1

€10

€1

Coinmerce

€15

€100

€15

Betaalmethodes BTC Direct

Bij BTC Direct kun je betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact, Bankoverschrijving, SOFORT en creditcard. De minimum storting bedraagt €30 en een iDEAL transactie kost €0,50.

BTC Direct klantenservice

Je kunt de klantenservice van BTC Direct bereiken via email of live chat. BTC Direct probeert alle aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.

BTC Direct wallet

Nadat je crypto’s hebt gekocht moet je deze bewaren op je eigen online wallet. Ook kun je ervoor kiezen een hardware wallet of mobile wallet te gebruiken. Op de website van BTC Direct is duidelijk uitgelegd hoe je een wallet instelt en wat de voor- en nadelen van elke wallet zijn.

Samenvatting

Bij deze exchange kun je zonder poespas op een snelle, veilige en transparante manier cyptomunten kopen. De munten kunnen na aankoop eventueel bijgeschreven op je eigen externe wallet. Zo heb je de digitale valuta volledig in eigen beheer, wel zo fijn. Gebruik bij de accountregistratie de code CRYPTO en ontvang direct €10 gratis start tegoed!

0 %
handelskosten
Score 4,4/5

Aantal klanten: 1.000.000

Geldgarantie: €0

Trustpilot score: 4,4/5

Minimum orderbedrag: €30

Crypto-aanbod: 55

Tarieven

Bitcoins

Altcoins

Volumevoordeel

3/5

2%

3%

Ja

Klantenservice

Gebruiksgemak

Platform functies

4,0/5

3,5/5

4,0/5

Vergelijk BTC Direct met andere crypto brokers

Gebruik de pagina met vergelijkingstabellen om BTC Direct snel te vergelijken met andere crypto brokers. De transactiekosten zijn bij deze broker met 2% erg hoog. BTC Direct heeft echter wel een hoge Trustpilot score. BTC Direct is de enige crypto broker zonder mobiele app. Crypto-aankopen werken echter ook prima via de website, zowel op mobiel als op desktop. Net als bij BLOX krijg je €10 start tegoed als je je aanmeld met de welkomstcode CRYPTO.